Reviews van onze klanten

Janita

Janita

Cursist MBA

In januari 2019 begonnen met de opleiding MBA. De lessen heb ik door de enthousiaste opleider Hans met veel plezier gevolgd. Alle examens dan ook in een keer gehaald! Ik kan iedereen Aunikom aanraden. Hans en Nienke ontzettend bedankt!

Roelie

Roelie

Cursist PDB/MBA

Studie volgen bij Aunikom is leuk. Ik heb inmiddels 3 certificaten en 1 diploma gehaald. Het is kleinschalig, met veel aandacht voor de studenten. Wanneer je niet op tijd op de les bent, krijg je een telefoontje of een berichtje met de vraag of alles goed is. De lesstof is goed te begrijpen en wordt nog verduidelijkt met een powerpoint presentatie die we ook nog een per mail ontvangen. De studie sluit goed aan bij mijn werk, maar ook wanneer je niet bekend bent met boekhouden kun je hier prima de certificaten halen, door de enthousiaste manier van lesgeven van docent Hans.

Anneke

Anneke

Cursist PDB

Met veel plezier de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd bij Aunikom. Duidelijke uitleg en goede begeleiding, door hun enthousiasme blijf je makkelijker gemotiveerd om het diploma te gaan halen.

Richard

Richard

Cursist BKB/PDB

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Therèse

Therèse

Cursist BKB/PDB/MBA

Ik heb hier met plezier mijn Basisdiploma Boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden gedaan en gehaald. Erg fijn om direct feedback te kunnen krijgen en leraar Hans is nooit te beroerd om wat extra tijd aan je te besteden als dat gewenst is.

Ieka

Ieka

Cursist MBA

MBA-diploma in the pocket!
Mijn dank aan Aunikom.nl voor de professionele begeleiding.

Dennis

Dennis

Cursist BKB/PDB

Met veel motivatie heb ik de opleidingen BKB en PDB gevolgd. Door een heldere tekst en uitleg en de manier waarop de docent lesgeeft heb ik de lessen bij Aunikom met veel plezier gevolgd.

Meta

Meta

Cursist BKB/PDB/MBA

Ik heb via Aunikom de Basis cursussen én PDB gevolgd. Dankzij de duidelijke boeken (die Hans zelf heeft geschreven) en de duidelijke uitleg tijdens de lesavonden is het mij gelukt om voor alle 5 de examens in 1 keer te slagen.

Tijdens de lessen merk je dat Hans met plezier voor de klas staat en de moeite neemt om je indien nodig extra uitleg te geven! Doordat de lesavonden plezierig zijn en door de manier waarop je wordt gestimuleerd heb ik besloten om verder te gaan om ook MBA te gaan volgen.

Hans, top! Zoals je je leerlingen stimuleert, uitleg geeft en klaarstoomt voor een examen. En niet te vergeten… je enthousiasme wanneer we weer een examen hebben gehaald!
Tot in september!

NB. Meta heeft inmiddels ook haar MBA diploma op zak.

Sigrit

Sigrit

Cursist MBA

Na veel worsteling met het vak MBA kostencalculatie bij andere opleiders heeft Hans van Aunikom het spreekwoordelijke lichtje doen branden. 

Bedankt!!!

Roald

Cursist BKB

De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) bij Aunikom heeft me in korte tijd de basisinzichten rondom boekhouden geleerd. Het was verrassend om te merken dat zaken zoals credit en debet tijdens de eerste lessen nog wat onwennig waren in gebruik, tijdens de laatste lessen volledig vanzelfsprekend waren geworden. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen, want met alleen wat lezen in een boek over boekhouden had ik zeer waarschijnlijk in dezelfde tijd lang niet zoveel geleerd. Doordat de nadruk ook meer lag op inzicht (begrijpen waarom je wat doet) in plaats van kennis (trucje uitvoeren) ben ik ervan overtuigd dat de opgedane kennis veel langer blijft hangen.

 

Dinie

Cursist BKB/BKC

Ik heb hier met plezier de opleiding BKB en BKC gevolgd. Er wordt op een prettige en ongedwongen manier lesgegeven. Hans staat altijd open voor vragen of het geven van extra uitleg. 

Natalia

Cursist MBA

Mijn vrouw is inmiddels 9 jaren in Nederland en had in haar thuisland een wiskundige achtergrond. Ze is via haar werk begonnen met de studie Moderne Bedrijfsadministratie en had veel extra ondersteuning nodig omdat ze op accountancy gebied nauwelijks kennis had. Ze is bij Hans gekomen voor deze ondersteuning en Hans heeft haar in zeer korte tijd heel veel kunnen bijbrengen.

 

Ook het boek van Hans is heel toegankelijk. Veel makkelijker te begrijpen dan het reguliere boek dat ik via de opleiding heb ontvangen. Na een paar sessies met Hans in vrouwlief inmiddels geslaagd voor het examen Moderne Bedrijfsadministratie Niveau 5! Wij bevelen Hans EN zijn boek dan ook van harte aan!

Natascha

Cursist PDB

Hierbij mijn reactie op de lessen die ik bij  Aunikom heb mogen volgen.

Ik vond het erg prettig dat het kleine klassen zijn en er is individueel aandacht. Uitleg in Jip en Janneke taal, dus heel begrijpelijk.

Hans wil er alles aan doen dat je het goed snapt, ook buiten de lessen om.

 Ik ben dik tevreden!

Samantha

Cursist BKB

Goede begeleiding van de docenten Hans en Catriona bij de cursis BKB. Ze zijn erg meedenkend en nemen de tijd voor je.

Een aanrader om een cursus bij te volgen

Natasha

Cursist BKB/PDB

Ik ben heel blij met de opleiding en de persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ik slaag voor PDB.

Ria

Cursist BKB/PDB

Bij Aunikom in Beilen is het leuk om weer aan de studie te zijn. Ik zou alleen voor BKB gaan, maar was zo overgehaald om door te gaan met PDB kostencalculatie.

Hans geeft duidelijk uitleg en gebruikt herkenbare voorbeelden. Hij doet dit voor  een kleine groep cursisten en heeft voor iedereen een luisterend oor.

Aunikom komt op voor haar cursisten vóór en ná het examen.

Ook na mijn examen kon ik bij Hans terecht om even stoom af te blazen. Na de opleiding  werd zelfs als bonus, door Nienke,  een opfriscursus Excel aangeboden!

Madeleine

Cursist BKB

Ik heb erg genoten van de individuele basiscursus boekhouden bij Aunikom. Eerst zag ik er een beetje tegenop omdat ik nogal moeite heb met onthouden, maar door de super goede, rustige uitleg van Hans Dijkink heb ik de stof goed kunnen begrijpen. Elke vraag die ik had heb ik kunnen stellen, en is geduldig beantwoord. Ook het bijbehorende boek wat hij zelf heeft geschreven heeft is heel leesbaar en in begrijpelijke stappen opgebouwd. Met de opdrachten oefen je stap voor stap de stof zodat deze goed beklijft. En wat ik zelf altijd op prijs stel: de mensen achter Aunikom zijn bijzonder aardig!

Wilfred

Cursist MBA

Super begeleiding, leuke persoonlijke benadering en een enthousiaste leraar die duidelijk kan uitleggen.

Ik kan Aunikom aan iedereen aanbevelen!

Angelina

Cursist PDB

Ik heb vandaag de uitslag gekregen dat ik voor PDB-Financiering ben geslaagd met een 7,8.

Ik ben zooooo blij dat ook deze laatste nu goed is afgerond.

Ik wil jou en Hans heel erg bedanken voor jullie begeleiding en steun en dat ik de laatste lessen weer opnieuw mocht mee doen. Wie weet zien we elkaar nog een keer weer!

ALGEMENE INFORMATIE

AUNIKOM Opleidingen

De Hanekampen 28

9411 XM  Beilen

Tel  : 0593 744 077 (altijd bereikbaar)

Mail: info@aunikom.nl

Bij mailen, inspreken of inschrijven

nemen wij dezelfde dag nog contact

met je op.

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

KvK 66157943

Belangrijke links: